FAQ (Dansk version)

Hvad er DLIVER?

DLIVER er en ny og banebrydende app, som alle kan anvende og være en del af. Det er en deleplatform, der matcher varetransport køber med varetransport chauffører, også kaldet Pilot. Med få klik på appen kan der oprettes en transportopgave og Piloter kan byde ind på denne. Leveringen kan foregå samme dag og når som helst på dagen. Den eksakte pris og de specifikke detaljer bliver aftalt mellem begge parter og foretages nemt på appen.

Hvad koster det?

DLIVER appen og profiloprettelse er helt gratis. Prisen for vare udbringning aftales mellem transport køber og Pilot. Når der oprettes en transportopgave i appen, sætter du samtidig en budgetramme for hvor meget du vil betale for transporten. Det er udgangspunktet for Piloten, der byder ind på din opgave. Den eksakte pris aftales mellem dig og Piloten. DLIVER blander sig ikke i prissætningen.

Hvordan foregår betalingen?

Betalingen foregår mellem transportkøber og DLIVER Pilot direkte imellem hinanden. Det kan være kontant, kreditkort eller Mobile Pay, det aftales mellem transport køber og Pilot.

Hvem kan bruge DLIVER?

Alle der ønsker at få transporteret varer ud kan benytte sig af DLIVER. Det kræver blot at du har downloadet DLIVER appen og oprettet en profil, ganske gratis. Så er du i gang.

Hvem er Piloterne, der bringer varer ud?

Alle er velkommen til at blive Pilot hos DLIVER. Det kræver en profil og at Piloten registrerer sit kreditkort. Alle Piloter hos DLIVER bliver godkendt af os, førend de kan bruge DLIVER appen. For at sikre god opførsel af både transportkøber og Pilot har vi et ratingsystem, der rater Pilot og transportkøber efter hver levering. På den måde kan begge parter se ens rating og bruge det i udvælgelsen.

Hvad hvis varen bliver beskadiget?

Der er mulighed for at tilkøbe sig en billig forsikring for 20 DKK, der dækker op til 20.000 DKK skulle uheldet være ude at varen bliver beskadiget under transporten.

Hvilke varer transporter DLIVER?

DLIVER transporterer alle varer lige fra større ting som TV, vaskemaskine, møbler til mindre varer som tøj, sko, bolig interiør etc. DLIVER transporterer kun varer og er ikke et taxiselskab.

Hvad kræver det at få varerne bragt ud?

Når du handler i en af vores butikker kan du vælge at få varen leveret hjem samme dag. Dette gøres via få klik på DLIVER appen. Butikken og FRB C. sørger for at varen bliver afhentet af Piloten mens du ubekymret kan fortsætte shopping turen i FRB C.