DLIVER TEAM

Martin Schradieck
CEO / Partner

Martin har en fortid fra den digitale mediebranche, hvor han har været Administrerende Direktør i blandt andet Ad Pepper Media og Jubii.

Nicolai Wulff
COO / Founding Partner

Nicolai har hele sin karriere arbejdet som konsulent i IT branchen med udvikling og implementering af digitale forretningsmodeller og  cloudbaseret software.

Erik Lind Jacobsen
Business Development / Partner

Erik har arbejdet i transportsektoren hele sin karriere. Erik har haft lederstillinger i blandt andet DHL, Bring og UPS

Thor Jensen
Consumer Sales / Partner

Thor har arbejdet i reklamebranchen hele sit liv. Thor har arbejdet for DDB, OMD, ligesom han har været selvstændig i mange år

Klaus Nyborg
Chairman of the Board / Partner

Klaus er et kendt ansigt i shipping branchen og har haft flere forskellige senior lederjobs og bestrider bestyrelsesposter hos blandt andet DS Norden, DFDS, United Shipping & Trading Company (USTC) samt Odfjell

Andreas Høgsberg
Marketing & Communication / Partner

Managing Partner Agenda Group

Carsten Vigh
Project Manager / Partner

TBA

Esben Trier
International Sales / Partner

Mange års erfaring fra marketing og digitale projekter.

Vibeke Poulsen
Marketing Manager

Vibeke har mange års erfaring fra corporate marketing i flere større virksomheder med stærke og kommercielle brands. Vibeke har det daglige ansvar for DLIVERs marketing aktiviteter og branding.

Amalie Svennesen
Business Developement Export

Amalie er DLIVER teamets yngste medarbejer og har med sit gåpåmod og energi flere roller på tværs af organisationen, men har især fokus på udvikling af vores aktiviteter i Østeuropa.